Žroutovi testují restaurace a radí, kde se dá dobře najíst a kterým místům se naopak vyhnout.
pátek 13. července 2012
Úvod aneb proč vůbec tyhle stránky vznikly
To máte tak. Jednoho dne se Žrout a Žroutka vraceli z nepříliš podařené večeře a celou cestu se navzájem častovali postřehy otázkami, které se všechny více či méně zabývaly bídným stavem českého pohostinství. Nikdo už neví, jestli nápad "založme si vlastní blog o jídle" napadl dříve Žroutku či Žrouta, každopádně stránky nakonec opravdu vznikly. A protože Žrout i Žroutka navštívili už českých restauračních zařízení opravdu bezpočet, oba cítí povinnost téměř svatou informovat své spoluobčany o tom, kde se dá zažít gastronomický orgasmus a naopak které restauraci či hospodě se vyhýbat jako čert kříži.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat